Pizzeria Steakhouse Mamamia is afgelopen Maart fantastisch verbouwd. Frits de Jong Interieurbouw heeft het gehele pand onderhanden genomen en het resultaat mag er wezen. at je vroeger bij Mama Mia nog wel eens te kijk voor de grote ramen, nu heerst er en een loungeachtige sfeer.

Het is helder, strak, modern en ongelooflijk ruim opgezet. De eigenaar is gestart met dit restaurant in 1998 en na 10 jaar vond hij het tijd voor een ommezwaai. Ik denk dat de foto’s bevestigen dat hij daar absoluut in is geslaagd. Wanneer je hier binnenstapt zul je verbaasd zijn. Zo’n prachtig restaurant in het hart van Wormer. Kom eens gezellig eten en neem de kinderen mee, want kinderstoelen zijn aanwezig.

Er is een aparte afhaalbalie, gescheiden van het restaurant wat de sfeer in het restaurant ten goede komt. Ook met een grote groep mensen kun je hier gewoon aanschuiven, even reserveren is dan wel handig maar je kunt elke dag van 15.00 tot 01.00 en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.00 uur hier binnenkomen. Dus wanneer je weer eens geen zin hebt om te gaan koken, op een steenworp afstand zit een geweldig restaurant waar je volgens de aanwezige klanten gewoon heen moet, omdat het eten overheerlijk is. Bestel je totaal voor meer dan € 40 dan krijg je er ook nog eens een fles wijn van het huis bij.

De kaart is uitgebreid van allerlei soorten pizza’s (die op woensdag pizza dag allemaal te verkrijgen zijn voor € 6,50 per stuk!!) tot shoarma, van visgerechten tot kipgerechten en allerlei overheerlijke broodjes en schotels. Om je vingers bij af te likken.